KOKOSNUSS
| 9 |
HASELNUSS
| 9 |
BICKBEERE
| 9 |
BROMBEERE
| 9 |
CHERYMOJA
| 9 |
GUANABANA
| 9 |
HAGEBUTTE
| 9 |
WEINTRAUBE
| 10 |
PAMPELMUSE
| 10 |
KLEMENTINE
| 10 |
GRAPEFRUIT
| 10 |
REINECLAUDE
| 11 |
HONIGMELONE
| 11 |
HEIDELBEERE
| 11 |
GRANATAPFEL
| 11 |
PREISELBEERE
| 12 |
STACHELBEERE
| 12 |
JOHANNISBEERE
| 13 |
ADVOKATENBIRNE
| 14 |
KAPSTACHELBEERE
| 15 |
6 | |
HALBREIF
| 8 |
HALBREIF
| 8 |
KERNLOS
| 7 |
MULTIFRUTTI
| 11 |
TUTTIFRUTTI
| 11 |
STUDENTENFUTTER
| 15 |
OBSTPLANTAGE
| 12 |
BEERENOBST
| 10 |
OBSTKORB
| 8 |
OBSTKISTE
| 9 |
4 | |
OBSTLER
| 7 |
HUTZELBROT
| 10 |
KLETZENBROT
| 11 |
HUTZELBROT
| 10 |
HUTZELBROT
| 10 |
6 | |
OBSTKUR
| 7 |
FRUKTIVORE
| 10 |
FRUKTIVORE
| 10 |
FRUKTIVOREN
| 11 |
KERNOBST
| 8 |
STEINOBST
| 9 |
APRIKOSENSTRUDEL
| 16 |
KERNOBST
| 8 |
BEERENOBST
| 10 |
OBSTLADEN
| 9 |
ERNTE
| 5 |
OBSTERNTE
| 9 |
SOMMERERNTE
| 11 |
GEFRORENES
| 10 |
OBSTSALAT
| 9 |
OBSTTORTE
| 9 |
WIRKEN
| 6 |
DIENEN
| 6 |
EINSCHLAGEN
| 11 |
HELFEN
| 6 |
NUTZEN
| 6 |
ZIEHEN
| 6 |
STROH
| 5 |
5 | |
APFELMUS
| 8 |
PFLAUMENMUS
| 11 |
CHUTNEY
| 7 |
GELEE
| 5 |
MARMELADE
| 9 |
KONFITUERE
| 10 |
OBSTTELLER
| 10 |
OBSTLER
| 7 |
CALVADOS
| 8 |
GEIST
| 5 |
HIMBEERGEIST
| 12 |
KIRSCHWASSER
| 12 |
MARILLENBRAND
| 13 |
SLIBOVITZ
| 9 |
ZWETSCHGENWASSER
| 16 |
AGREST
| 6 |
6 | |
APFELBAUM
| 9 |
OBSTBAUM
| 8 |
OBSTBAUM
| 8 |
OBSTHAENDLER
| 12 |
KERNOBST
| 8 |
BEERENOBST
| 10 |
SCHALENOBST
| 11 |
STEINOBST
| 9 |
PULPE
| 5 |
PULPEN
| 6 |
BITTERFAEULE
| 12 |
MARK
| 4 |
MESOKARP
| 8 |
TRAMA
| 5 |
PULP
| 4 |
SAFT
| 4 |
TRAUBENSAFT
| 11 |
GURKENSAFT
| 10 |
4 | |
ROTATION
| 8 |
ANBAUFOLGE
| 10 |