CHEDDAR
| 7 |
EDAMER
| 6 |
GORGONZOLA
| 10 |
GOUDA
| 5 |
GRUYERE
| 7 |
HARTKAESE
| 9 |
HOLLAENDER
| 10 |
KOCHKAESE
| 9 |
LABKAESE
| 8 |
LIMBURGER
| 9 |
LIPTAUER
| 8 |
MAINZER
| 7 |
PARMESAN
| 8 |
QUARGEL
| 7 |
QUARK
| 5 |
RAHMKAESE
| 9 |
ROMADUR
| 7 |
ROQUEFORT
| 9 |
SAHNEKAESE
| 10 |
SCHABZIGER
| 10 |
SCHAFSKAESE
| 11 |
SCHWEIZER
| 9 |
STILTON
| 7 |
TILSITER
| 8 |
TOLLENSER
| 9 |
TOPFEN
| 6 |
VACHERIN
| 8 |
WEICHKAESE
| 10 |
WEISSKAESE
| 10 |
ZIEGER
| 6 |
ARPITAN
| 7 |
QUAERGEL
| 8 |
ARSA
| 4 |
4 | |
BELAG
| 5 |
BLAUSCHIMMEL
| 12 |
KAESER
| 6 |
ZEITUNG
| 7 |
WURSTBLATT
| 10 |
BLASS
| 5 |
KREIDEBLEICH
| 12 |
KAESIG
| 6 |
CHYMOSIN
| 8 |
ANALOGKAESE
| 11 |
KAESEREI
| 8 |
LAIB
| 4 |
LAIB
| 4 |
LAIBE
| 5 |
FONDUE
| 6 |
RACLETTE
| 8 |
KAESESPAETZLE
| 13 |
OFENKAESE
| 9 |
RAMEQUIN
| 8 |
RACLETTE
| 8 |
FONDUE
| 6 |
SCHABZIEGERKLEE
| 15 |
GALLERTE
| 8 |
7 | |
HANDKAESE
| 9 |
KOCHKAESE
| 9 |
KORBKAESE
| 9 |
LABKAESE
| 8 |
QUARGEL
| 7 |
QUARK
| 5 |
RAHMKAESE
| 9 |
SAHNEKAESE
| 10 |
SAUERTOPFEN
| 11 |
STREICHKAESE
| 12 |
TOPFEN
| 6 |
WEICHKAESE
| 10 |
WEISSKAESE
| 10 |
EIWEISSKOERPER
| 14 |
MILCHEIWEISS
| 12 |
EIWEISS
| 7 |
KAESEINHALTSSTOFF
| 17 |
CALCIUM
| 7 |
KASEINE
| 7 |
KUHMILCH
| 8 |
MILCH
| 5 |
ROHMILCH
| 8 |
KALCIUM
| 7 |
SCHAFSMILCH
| 11 |
ZIEGENMILCH
| 11 |
KALZIUM
| 7 |
KASEIN
| 6 |
KALZIUM
| 7 |
AKALIT
| 6 |
LANITAL
| 7 |
QUARKTORTE
| 10 |
7 | |
SALEE
| 5 |
MESSGEWAND
| 10 |
GALLERTE
| 8 |
BUNKER
| 6 |
UNTERSTAND
| 10 |
KELLERGEWOELBE
| 14 |
MALVE
| 5 |
MALVEN
| 6 |
PLATEAU
| 7 |
HALBFETT
| 8 |