GEHROCK
| 7 |
JUS
| 3 |
BEIZE
| 5 |
SAUCE
| 5 |
SOSSE
| 5 |
TUNKE
| 5 |
SUD
| 3 |
FOND
| 4 |
BRATENBRUEHE
| 12 |
BEIGABE
| 7 |
SOUCE
| 5 |
TUNKS
| 5 |
4 | |
3 | |
KALBSFOND
| 9 |
SOSSE
| 5 |
SAUCE
| 5 |
JUS
| 3 |
FOND
| 4 |
4 | |
3 | |
STEAK
| 5 |
KOTELETT
| 8 |
KARBONADE
| 9 |
SCHNITZEL
| 9 |
FLEISCHTUNKE
| 12 |
TUNKE
| 5 |
FOND
| 4 |
SAUCE
| 5 |
SAHNESOSSE
| 10 |
SAHNESOSSE
| 10 |
4 | |
FILET
| 5 |
STEAK
| 5 |
ROULADE
| 7 |
KOTELETT
| 8 |
KARBONADE
| 9 |
RUMPSTEAK
| 9 |
SCHNITZEL
| 9 |
KEULE
| 5 |
MEDAILLON
| 9 |
SCHMORFLEISCH
| 13 |
KOTLETT
| 7 |
BEGNADET
| 8 |
HUFTSTEAK
| 9 |
RIPPSTEAK
| 9 |
ROASTBEEF
| 9 |
RUMPFSTEAK
| 10 |
ROASTBEEF
| 9 |
RINDERFILET
| 11 |
HUEFTSTEAK
| 10 |
ROULADE
| 7 |
SAUERBRATEN
| 11 |
STEAK
| 5 |
FILETS
| 6 |
KARBONADE
| 9 |
KALBSFOND
| 9 |
KALBSFOND
| 9 |
KALBSFOND
| 9 |
PLATTE
| 6 |
SOSSE
| 5 |
SAUCE
| 5 |
SAHNESAUCE
| 10 |
BRATPFANNE
| 10 |
TUNKE
| 5 |
KOCHGEFAESS
| 11 |
KOCHTOPF
| 8 |
SCHMORTOPF
| 10 |
SPEISEOEL
| 9 |
BUTTERSCHMALZ
| 13 |
HERANWACHSENDE
| 14 |
HERANWACHSENDER
| 15 |
JUENGLING
| 9 |
JUNGEDAME
| 9 |
JUNGEFRAU
| 9 |
STEAK
| 5 |
PFANNE
| 6 |
TIEGEL
| 6 |
BRATPFANNE
| 10 |
ROEMERTOPF
| 10 |
SCHMORTIEGEL
| 12 |
KASSEROLE
| 9 |
SCHMORTOPF
| 10 |
EDELSTAHLPFANNE
| 15 |
KASSEROLLE
| 10 |
TOPF
| 4 |
REINE
| 5 |
REINDL
| 6 |
KUPFERPFANNE
| 12 |
PFANNEN
| 7 |
HENDL
| 5 |
HENDEL
| 6 |
HAEHNCHEN
| 9 |
5 | |
5 | |
PFANNE
| 6 |
ROST
| 4 |
GRILLROST
| 9 |
PANIERMEHL
| 10 |
BACKHAEHNCHEN
| 13 |