KNOBLAUCHWURST
| 14 |
SCHWARTENMAGEN
| 14 |
FLEISCHZPFLANZEL
| 16 |
SCHWEINSSCHNITZEL
| 17 |
KASSELERRIPPENSPEER
| 19 |
KOENIGSBERGERKLOPSE
| 19 |
SELCHROLLER
| 11 |
GESELCHTES
| 10 |
WIENERSCHNITZEL
| 15 |
ROASTBEEF
| 9 |
SPECK
| 5 |
KATENRAUCH
| 10 |
PLOCKWURST
| 10 |
RAUCHFLEISCH
| 12 |
KNOCHENSCHINKEN
| 15 |
HAXE
| 4 |
METT
| 4 |
STEW
| 4 |
ADOBO
| 5 |
ADRIO
| 5 |
FILET
| 5 |
HAXEN
| 5 |
KEBAB
| 5 |
KLOPS
| 5 |
LEBER
| 5 |
LENDE
| 5 |
LUNGE
| 5 |
NIERE
| 5 |
SATAY
| 5 |
TATAR
| 5 |
WAMME
| 5 |
WURST
| 5 |
GULYAS
| 6 |
LYONER
| 6 |
NIERLI
| 6 |
WIENER
| 6 |
BURRITO
| 7 |
KRAINER
| 7 |
KUTTELN
| 7 |
MECHOUI
| 7 |
PICCATA
| 7 |
POERKEL
| 7 |
REBHUHN
| 7 |
SURHAXE
| 7 |
WAMMERL
| 7 |
BOULETTE
| 8 |
MOUSSAKA
| 8 |
OSSOBUCO
| 8 |
RAZNJICI
| 8 |
REHKEULE
| 8 |
WIENERLI
| 8 |
WUERSTEL
| 8 |
ENTRECOTE
| 9 |
FRIKANDEL
| 9 |
HACKSTAEK
| 9 |
HACKSTEAK
| 9 |
HAMBURGER
| 9 |
IRISHSTEW
| 9 |
KAESWURST
| 9 |
KALBSHAXE
| 9 |
KALBSHERZ
| 9 |
RAGOUTFIN
| 9 |
REHBRATEN
| 9 |
SAUCISSON
| 9 |
BURENWURST
| 10 |
BUUREHAMME
| 10 |
CORDONBLEU
| 10 |
DEBREZINER
| 10 |
FESTBRATEN
| 10 |
FRIKADELLE
| 10 |
FRIKANDEAU
| 10 |
HACKBRATEN
| 10 |
JAEGERTOPF
| 10 |
KALBSNIERE
| 10 |
LAMMBRATEN
| 10 |
LEBERKAESE
| 10 |
LUCCAAUGEN
| 10 |
PUTENFILET
| 10 |
PUTENSTEAK
| 10 |
REHRUECKEN
| 10 |
RINSBRATEN
| 10 |
RIPPESPEER
| 10 |
ROLLBRATEN
| 10 |
ROSTBRATEN
| 10 |
WURSTSALAT
| 10 |
BLAUEZIPFEL
| 11 |
DOENERKEBAB
| 11 |
FASCHIERTES
| 11 |
FILETBRATEN
| 11 |
FRANKFURTER
| 11 |
FRIKANDELLE
| 11 |
GEMSPFEFFER
| 11 |
HASENBRATEN
| 11 |
KALBSBRATEN
| 11 |
KOHLROULADE
| 11 |
KRAUTWICKEL
| 11 |
LAMMPASTETE
| 11 |
RINDERBRUST
| 11 |
RINDSBRATEN
| 11 |
SALTIMBOCCA
| 11 |