COPPA
| 5 |
GNAGI
| 5 |
GYROS
| 5 |
HAXEN
| 5 |
PANHAS
| 6 |
SOUFLAKI
| 8 |
BUURETOPF
| 9 |
LEBERKAES
| 9 |
TAFELSPITZ
| 10 |
SCHWEINSHAXE
| 12 |
TIROLERSPECK
| 12 |
BUENDNERFLEISCH
| 15 |
BUENDENERFLEISCH
| 16 |
BUURETOPF
| 9 |
SUURETOPF
| 9 |
BUENDNERFLEISCH
| 15 |
TAFELSPITZ
| 10 |
TOURNEDOSALLAROSSINI
| 20 |
LENDENSTEAK
| 11 |
MIGNON
| 6 |
SOUVLAKI
| 8 |
SCHASCHLIK
| 10 |
ROULADEN
| 8 |
BUG
| 3 |
LENDE
| 5 |
KALBSNUSS
| 9 |
KOTELETT
| 8 |
RIPPCHEN
| 8 |
KALBSTEAK
| 9 |
SCHNITZEL
| 9 |
OBERSCHALE
| 10 |
ROLLBRATEN
| 10 |
4 | |
STEAK
| 5 |
OCHSENSCHWANZ
| 13 |
KUHRINGGEL
| 10 |
SIEDEFLEISCH
| 12 |
SUELZE
| 6 |
KALBSFUSS
| 9 |
STEAK
| 5 |
KALBSHAXE
| 9 |
KALBSNUSS
| 9 |
LAMMKARREE
| 10 |
LAMMLACHS
| 9 |
LAMMLACHS
| 9 |
5 | |
LAMMLACHS
| 9 |
LAMMFILET
| 9 |
LAMMHAXE
| 8 |
LAMMKARREE
| 10 |
LAMMKEULE
| 9 |
LAMMKOTELETT
| 12 |
LAMMLACHS
| 9 |
LAMMRUECKENFILET
| 16 |
LAMMSTELZE
| 10 |
LAMMLACHS
| 9 |
LAMMFILET
| 9 |
LAMMKARREE
| 10 |
LAMMLACHS
| 9 |
LAMMRUECKENFILET
| 16 |
KOTELETT
| 8 |
FILET
| 5 |
SCHWEINEBAUCH
| 13 |
STEAK
| 5 |
5 | |
5 | |
SUELZE
| 6 |
SUELZE
| 6 |
SUELZE
| 6 |
BUG
| 3 |
KALBSTEAK
| 9 |
OBERSCHALE
| 10 |
RIPPCHEN
| 8 |
ROLLBRATEN
| 10 |
SCHNITZEL
| 9 |
BRUEHE
| 6 |
BRUEHE
| 6 |
ASPIK
| 5 |
KRAFTBRUEHE
| 11 |
BRUEHE
| 6 |
RINDSSUPPE
| 10 |
SOLJANKA
| 8 |
MARMANDE
| 8 |
OCHSENHERZ
| 10 |
VALENCIA
| 8 |
INKARNAT
| 8 |
KARNAT
| 6 |
KARNATION
| 9 |
INKARNAT
| 8 |
KARNATION
| 9 |
INKARNAT
| 8 |
KARNATION
| 9 |
KARNATIN
| 8 |
KARNAT
| 6 |
6 | |
SAUCE
| 5 |
SOSSE
| 5 |
BRATENSOSSE
| 11 |
BRATENSAUCE
| 11 |
VEGETARIER
| 10 |