RAEUCHERN
| 9 |
FILETIEREN
| 10 |
PASTETE
| 7 |
HAMBURGER
| 9 |
MAISE
| 5 |
SAUMAISE
| 8 |
SUELZE
| 6 |
SULZ
| 4 |
SULZE
| 5 |
PASTETE
| 7 |
SCHNETZELN
| 10 |
6 | |
BRATEN
| 6 |
ASPIK
| 5 |
SUELZE
| 6 |
SULZE
| 5 |
ASPIKT
| 6 |
SUELZE
| 6 |
ASPIK
| 5 |
BEIZEN
| 6 |
MARINIEREN
| 10 |
POEKELN
| 7 |
POEKELN
| 7 |
3 | |
WILDBRET
| 8 |
RAEUCHERN
| 9 |
SCHMOREN
| 8 |
BARDIEREN
| 9 |
ADRIO
| 5 |
SUELZE
| 6 |
4 | |
6 | |
RAEUCHEREI
| 10 |
6 | |
SELCHEN
| 7 |
RUMPSTEAK
| 9 |
GRILLEN
| 7 |
POEKELN
| 7 |
STEAK
| 5 |
STEAKS
| 6 |
ANBRATEN
| 8 |
LEBEN
| 5 |
TRANCHIEREN
| 11 |
METZGEREI
| 9 |
3 | |
KADAVER
| 7 |
GRILLAGE
| 8 |
GRILLADE
| 8 |
WILDBRET
| 8 |
WILLDBRET
| 9 |
WILDPRET
| 8 |
GRILLADE
| 8 |
WILDBRET
| 8 |
WILDPRET
| 8 |
KALBSMEDAILLON
| 14 |
KALBSNUSS
| 9 |
KALBSSCHNITZEL
| 14 |
LAMMKOTELETT
| 12 |
KALBSSCHNITZEL
| 14 |
KALBSSTEAK
| 10 |
KAELBERNES
| 10 |
KAMM
| 4 |
SCHOPFBRATEN
| 12 |
GRILLADE
| 8 |
LAMMKEULE
| 9 |
LAMMLACHS
| 9 |
5 | |
BRET
| 4 |
WILDBRET
| 8 |
WILDPRET
| 8 |
HIRSCHKEULE
| 11 |
8 | |
8 | |
8 | |
LAMMKEULE
| 9 |
FASCHIEREN
| 10 |
FRIKASSIEREN
| 12 |
TRANCHE
| 7 |
9 | |
RAEUCHEREI
| 10 |
7 | |
5 | |
HOPPELPOPPEL
| 12 |
SELCHEREI
| 9 |
BOTULISMUS
| 10 |
SCHRANNE
| 8 |
8 | |
SCHRANNE
| 8 |
ASPIK
| 5 |
BRUEHE
| 6 |
BOUILLON
| 8 |
5 | |
BOUILLON
| 8 |
TRANCHE
| 7 |
CASSOULET
| 9 |
BORSCHTSCH
| 10 |
KARREE
| 6 |
6 | |
4 | |
KNOLLE
| 6 |